Skip to content
Menu

Lfant är en digital innovationshub som lyfter din idé till en helt annan nivå

Samhället består av ett antal stora grundpelare. Banker för att hålla ihop din ekonomi. Försäkring nför att hålla ihop dig. Pension för att du ska hålla i längden. Länge har dessa institutioner varit med oss. Och länge kommer de finnas kvar. Sedan/Men. Hur de fungerar. Hur de brukas och nyttjas. Det förändras, i allt snabbare takt. Genom ny teknik. Nya idéer. Nya upptäckter. Ny efterfrågan. Och i mitten av allt detta. Ja där hittar ni oss. LFant.

En inkubator

Vi är ett bolag, en verksamhet. En Inkubator. En samarbetspartner. En Investerare. En stöttepelare. Allt detta för att hitta och utveckla nya produkter och lösningar, nya tjänster och modeller, i takt med att bank- och försäkringsbranschen förändras allt snabbare. I takt med nya förändrade kund- och konsumtionsmönster.

Vi har stora muskler

Vi är del av Länsförsäkringsfamiljen. Den stora familjen som spänner sig över hela landet. Så vi har mycket användbara muskler. Men vi står samtidigt helt på egna ben, och vi drivs helt fristående.

Vi har vår alldeles egna verkstad. Där vi tillsammans ritar och skissar, snickrar och hamrar, slipar och testar. Här finns värmen, verktygen och de verkliga möjligheterna. Här framställer vi nya lösningar för framtidens kund eller framtidens medarbetare. Och här är du välkommen att göra oss sällskap. Titta in. Ta en plats.

Din idé

Presentera en idé. Erbjuda kompetens. Kontakt. Kanske ditt partnerskap. Testa. Ifrågasätt. Iakta. Låt oss bygga något spännande tillsammans. Något nytt redskap. Kanske något litet. Som växer till något stort. Något du eller vi kan nyttja. Något som en hel bransch kommer att bruka.

Vi är LFant.